Fitra facebookissa Fitra linkedinissä

Teresa Välimäen ja Mikko Rinnan ruokakirja sopii kaikille kuntoilijoille

Kokkaa, liiku, nauti on omasta hyvinvoinnista kiinnostuneille kaiken tyyppisille kuntoilijoille ja liikkujille suunnattu visuaalinen ja käytännönläheinen ruokakirja. Se sisältää Diet Builder -menetelmän mukaisia ruokavaliomalleja ja niihin sopivia reseptejä.

TeresajaMikko_small.jpg

Kirjan 30 erilaista reseptiä kattavat kaikki päivän ruokahetket aamiaisesta iltapalaan. Kirjasta löytyy myös runsaasti sekä monipuolisia vinkkejä oman ravitsemuksen parantamiseen. Kirjan ovat kirjoittaneet Teresa Välimäki ja Mikko Rinta. Kaikki kirjan reseptit on laadittu Mikko Rinnan kehittämän Diet Builder -menetelmän ruokavaliomalleihin sopiviksi.

- Kuntoilijan, liikkujan tai painonpudottajan ei tarvitse tinkiä aterioiden herkullisuudesta. Terveellinen ja liikuntaa sekä urheilua ravintoarvoiltaan täydellisesti tukeva ruoka voi olla maistuvaa ja hyvän näköistä. Sen valmistamiseen ei tarvita vippaskonsteja, tunteja aikaa eikä erikoisia raaka-aineita, Teresa Välimäki kertoo.

- Diet builder -menetelmä auttaa muun muassa laihduttajaa ja omasta hyvinvoinnista kiinnostunutta rakentamaan itselleen terveellisen ja tasapainoisen ruokavalion. Menetelmää ovat omassa asiakastyössään hyödyntäneet jo sadat ravintovalmennusta ja -ohjausta antavat. Teresan luomien reseptien vuoksi ruokavalioiden noudattaminen monipuolistuu ja helpottuu entisestään, Mikko Rinta kertoo.

Kokkaa1small.jpg

Kokkaa, liiku, nauti -kirjan ateria-annokset on vakioitu energiamäärän suhteen. Esimerkiksi aamupalaksi voi valmistaa minkä tahansa kirjan aamupalareseptien mukaisen aterian ilman, että ravintoaineiden saannissa tapahtuu merkittäviä muutoksia. Lukija voi lisäksi muuttaa aterian energian ja ravintoaineiden saantia kirjassa olevien ohjeiden mukaisesti vastaamaan omaa tarvettaan.

Teresa Välimäki on mediastakin tunnettu kokki, ravintovalmentaja ja ruokakirjailija. Teresan suuri intohimo on ruoka. Se on hänen ammattinsa, mutta hallitsee myös suurta osaa hänen vapaa-ajastaan. Teresa on myös intohimoinen liikkuja ja kuntoilija. Mikko Rinta on Trainer4Youn ravitsemusyksikön johtaja, terveystieteiden maisteri ja laillistettu ravitsemusterapeutti. Rinta on kirjoittanut aiemmin kirjan Syö, liiku, kehity – liikkujan ravitsemus käytännössä.

Tilaa kirja Fitran verkkokaupasta:

www.fitrakauppa.fi

KOLINA-etukansi-pieni.jpg
Lisää ravintoaiheisia artikkeleita
Mikko Rinta ja Teresa Välimäki tarjoavat tietoa ja reseptejä liikkujille.
Kokkaa, liiku ja nauti on resepti- ja tietokirja aktiiviliikkujalle
Mikko Rinnan kirja liikkujan ravitsemuksesta
Kasviksista saat roppakaupalla vitamiineja, mineraaleja, kuitua ja antioksidantteja sekä flavonoideja. Kasviksia kannattaa…
Kun nautit riittävästi kunnon ruokaa aamulla ja lounaalla, pysyy näläntunne kohtuullisena myös myöhemmin päivän aikana.
Ruokakaupassa tekemillämme valinnoilla on suuri merkitys terveydellemme ja hyvinvoinnillemme. Opettele käyttämiesi…

Yhteystiedot »

FITRA Oulu
Fitra Oy
Yrttipellontie 1
90230 OULU

FITRA Lahti
Fitra Oy
Vesijärvenkatu 15, 3.krs
15140 LAHTI