Fitra facebookissa Fitra linkedinissä

Viisi vuotta elämästäni – Melanoomasta meditaatioon

”Viiden vuoden kasvutarina, johon mahtuu sairautta, romahduksia, menetyksiä itkua, naurua, rohkeutta, kasvuloikkia, korkeita energioita, viisastumista sekä vitutusta – eli koko elämän kirjo!"

Viisi Vuotta Elämästäni - Melanoomasta Meditaatioon

Kirjailija Satu Väisäsen melanooma havahdutti hänet – ”Se oli merkki, että nyt pitäisi tajuta tästä elämästä jotain.” Tästä kertoo Viisi vuotta elämästäni – Melanoomasta meditaatioon -kirja.

Life Coach ja freelance-toimittaja Satu Väisänen kertoo viiden vuoden tarinan elämänvaiheestaan, joka auttoi häntä kasvamaan ihmisenä. Käännekohtana toimi melanooma-diagnoosi, jonka hän sai viisi vuotta sitten keväällä 2010.

Melanooma avasi Satu Väisäsen silmät, ja hän alkoi miettiä elämää ja kuolemaa syvällisemmin. Jos kuolema tulisi, jäisikö jotain tekemättä? Jos kuolemaa ei tule, miten elämästä saisi irti vielä enemmän? Miten tulla pysyvästi onnelliseksi, mikä oli kaiken tarkoitus? Hän lähti henkisen kehityksen tielle, josta tulikin paljon monimutkaisempi kuin hän oli aavistanut.

- Kerron kirjassa päivälleen viiden vuoden tarinani, johon mahtui sairautta, romahduksia, menetyksiä, itkua, naurua, rohkeutta, kasvuloikkia, korkeita energioita, viisastumista sekä vitutusta – eli koko elämän kirjo. Minulle tapahtui juuri niitä asioita, joita olin eniten pelännyt, mutta sain suuria oivalluksia ja rohkaistuin ottamaan hyppyjä tuntemattomaan.

Viisi vuotta elämästäni – Melanoomasta meditaatioon on rehellinen, koskettava ja avoin tarina yhden naisen matkasta oman itsensä tuntemiseen. Satu kertoo tunteistaan ja ajatuksistaan avoimesti ja suorasukaisesti. Kirja itkettää ja naurattaa lukijaansa. Kirjoittaja toivoon antavansa lukijoilleen ideoita ja rohkeutta tehdä omia ratkaisujaan kuten hän teki itseään etsiessään.

- Joidenkin mielestä olen ollut rohkea, kun olen aina kulkenut omia polkujani. Mutta minulle on kuitenkin pitänyt aina sattua jotain, joka on ylittänyt sietokykyni ja pakottanut hyppäämään tuntemattomaan. Kuin olisin saanut jatkuvasti universaalisia potkuja persuksille - ilmankos se onkin aina jumissa. Toisaalta ei kai pelko ole vastakohta rohkeudelle? Rohkeus on sitä, että toimii pelosta huolimatta.

Tilaa Satu Väisäsen Viisi Vuotta Elämästäni -kirja Fitran Verkkokaupasta
Selaa lisää artikkeleita
Mika Nevalainen Trainer4Youn toimitusjohtajaksi
Uni on paras lisäravinne
Iltarutiinien ABC
Urheilulääkäri Pippa Laukan kirja on ilmestynyt.
Supermassan tarina nyt kirjana
Makwanin mielestä on lottovoitto elää Suomessa.
Vesa Keskinen haluaa kehittää itseään jatkuvasti
Saimi Hoyerin elämä sai täyskäänteen vuonna 2011.
Makwanin elämässä on riittänyt ala- ja ylämäkiä.
Lihastohtori-blogissa käy kuukausittain noin 100 000 kävijää. Lihastohtorin FB-sivulla seuraajia on yli 22 500. Nyt…

Yhteystiedot »

FITRA Oulu
Fitra Oy
Yrttipellontie 1
90230 OULU

FITRA Lahti
Fitra Oy
Vesijärvenkatu 15, 3.krs
15140 LAHTI